Manicure

Bij Margarita TrendyNails kunt u ook terecht voor Manicure behandelingen. Hiervoor worden de producten van Famous Names gebruikt. Dit is een wereldwijd bekend en bekroond merk van zeer hoge kwaliteit. Famous Names is vooral bekend geworden door de alom geprezen nagelriemolie Dadi'Oil.
In de salon kunt u kiezen uit 3 Manicure behandelingen en eventueel aangevuld met een Paraffine pakking. Hieronder leest u wat elke behandeling inhoudt.
prijslijst manicure behandelingen

Manicure Basis

Hierbij worden de nagelriemen terug geduwd en verzorgd, nagels in model gevijld en oneffenheden worden weg gepoetst. Daarna worden uw nagels gelakt met een doorzichtige nagellak en worden uw handen verzorgd met een heerlijke handlotion.

Manicure Extra

Hierbij volgt hetzelfde als bij de Manicure Basis met als extra een heerlijke scrub. De scrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden, waardoor de verzorgende bestanddelen van de crème beter worden opgenomen.

Manicure Luxe

Hierbij wordt de Manicure Extra uitgebreid met een heerlijke hand/arm-massage. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en het geeft u een ontspannen gevoel.

Paraffine

Een paraffinebad is een zeer ontspannend, verzorgend en verzachtende pakking voor handen die direct een zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. De paraffinebehandeling is een heerlijk verwenmoment voor man en vrouw en zeer geschikt voor de droge, ruwe en schrale huid, bij gewrichtsklachten en winterhanden. U kunt deze behandeling in combinatie nemen met een Manicure behandeling of wanneer u acryl nagels of gel polish laat zetten. Maar u kunt natuurlijk ook de paraffine als losse behandeling nemen.
Producten
Wilt u thuis dagelijks uw nagels en handen goed kunnen verzorgen? Goed nieuws! De producten van Famous names zijn ook te koop voor thuis gebruik. Ga naar de productpagina voor een overzicht.