Webshop


Dadi'Oil

Dadi' Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien Naturlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

€ 6,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Luxery Dadi'Lotion

Voelt jouw huid strak aan, heb je last van roodheid of droge huid? Verwen je voeten en lichaam dan met Luxury Dadi’Lotion van Famous Names Products. Dit product bevat enkel zuivere oliën, net zoals Dadi’Oil, naast puur natuurlijke vitamine E en maar liefst 21 essentiële oliën. Luxury Dadi’Lotion van Famous Names Products is een puur, natuurlijk en eerlijk product, zonder onnodige en belastende kunstmatige toevoegingen. Het is immers gebaseerd op de award winnende Dadi’Oil en is een uiterst doeltreffende hand- en body-lotion.

Dadi’Lotion bevat géén sulfaten of parabenen

 Het product dankt zijn vochtregulerende werking op de huid van handen en lichaam onder meer aan zuivere olijfolie van de eerste persing, jojoba-olie en avocado-olie. De diep voedende lotion voelt niet vet aan, werkt van bij het aanbrengen op de huid en hydrateert wel 24 uur lang!Zowel je handen als je lichaam krijgen net die verzorging die ze nodig hebben. Door de neutrale, aangename en heerlijk natuurlijke geur is dit middel geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

€ 9,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Dadi' Scrub

Dadi' Scrub verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen.

De belangrijkste ingrediënten zijn zout, suiker, puimsteen, kokosnootolie, saffloerolie en natuurlijk de oliën van Dadi 'Oil.

Het bevat geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

 

Je brengt Dadi' Scrub aan op een vochtige huid en masseer het in. Na te hebben genoten van twee exfoliërende golven (eerst suiker, dan zout), spoel je het af met warm water. Afwerken met de bekroonde Dadi' Oil en/of Luxury Dadi' Lotion.

€ 6,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Dadi'Lip Balm

Dadi' Lip Balm is een 100% natuurlijke balsem voor een langdurige verzorging en bescherming van de lippen.

Dadi' Lip Balm helpt ogenblikkelijk tegen schrale lippen.

Deze lippenbalsem bevat bijenwas, cacaoboter, kokosnootolie, aloë, vanzelfsprekend de oliën uit Dadi' Oil en natuurlijke vitamine E.

Ze bevat geen parabenen of petroleum

€ 8,00

  • Levertijd: 1-3 dagen