Nagelbijt Arrangement

Bijt u nagels en wilt u ook zo graag mooie en verzorgde nagels hebben? Dan kunt u het beste een arrangement nemen. Een nagelbijter heeft namelijk meer begeleiding nodig en moet vaker terug komen voor nabehandelingen. De nagels van iemand die ze bijt groeien sneller en de acryl blijft minder goed zitten omdat u eerst van uw gewoonte af moet komen en nog niet gewend bent aan het hebben van langere nagels. Dit kost u heel veel geld wanneer u voor losse behandelingen betaalt. Bij een arrangement koopt u een x-aantal behandelingen af inclusief reparaties. Hierdoor komt u uiteindelijk goedkoper uit, maar nog belangrijker: u komt van uw nagelbijten af! Er zijn 3 nagelbijt-arrangementen waar u uit kunt kiezen. 

 

Nagelbijtarrangement Basis

 

Geschikt voor de gemiddelde nagelbijter

1 Nieuwe set + 3 nabehandelingen + 180 gritt vijl + nagelriemolie

Normaal kost dit samen € 160,50

Arrangementsprijs: € 120,-

 

Nagelbijtarrangement Extra

 

Geschikt voor de gemiddelde tot extreme nagelbijter

1 Nieuwe set + 3 nabehandelingen + 3 controles + reparaties + 180 gritt vijl + nagelriemolie

Normaal kost dit samen € 211,50

Arrangementsprijs: € 160,-

 

Nagelbijtarrangement Optimaal

 

Geschikt voor de extreme nagelbijter

1 Nieuwe set + 6 nabehandelingen + 6 controles + reparaties + 180 gritt vijl + nagelriemolie

Normaal kost dit samen € 364,50

Arrangementsprijs: € 290,-

 

Verdere uitleg:

 

Bij de 1e afspraak worden de nabehandelingen en controles meteen ingepland. Tevens betaalt u het gehele bedrag van het arrangement. 

Bij arrangement 1 zit steeds 2 weken tussen elke afspraak. Bij arrangementen 2 en 3 zit er steeds 1 week tussen elke afspraak. 

Bij de 1e afspraak wordt u alles uitgelegd en eventueel geadviseerd welk arrangement het beste zal aansluiten bij de conditie van uw nagels.

U mag zelf de kleur en stijl kiezen van de nagels. Nail art is hier niet bij inbegrepen.

U krijgt een 180 gritt vijl mee om uw nagels thuis te onderhouden en een goede olie voor de verzorging van uw nagelriemen. Het is echt belangrijk voor de conditie van uw nagels en de hechting van de acryl dat u elke dag de nagelriemolie minstens 2 keer gebruikt.

Er wordt geen geld geretourneerd wanneer u besluit te stoppen met de behandelingen.