Nagelstudio Margarita TrendyNails

Achtergrond

¡Hola! Ik ben Margarita, geboren in 1984 in Spanje en al vanaf mijn 6e woonachtig in Nederland. Als kind was mijn creativiteit al volop aanwezig. Van tekenen tot verhalen verzinnen en schrijven, tot het bedenken van puzzels en raadsels, en het creëren van allerlei dingen - ik was altijd bezig met het vormgeven van mijn eigen wereld.

Ervaring

Voordat ik mijn passie voor nagelstyling ontdekte, bracht ik 10 jaar door in de wereld van fashion, waar ik mijn oog voor detail en stijl ontwikkelde. In 2013 besloot ik mijn creativiteit te kanaliseren naar nagelstyling, een perfecte combinatie van artistieke expressie en klantencontact, wat goed te combineren is met mijn gezin.

Met 10 jaar ervaring als nagelstyliste blijf ik mijn vaardigheden verbeteren door regelmatig cursussen te volgen. Ik geloof in voortdurende groei en het leveren van de beste service aan mijn gewaardeerde klanten.

Persoonlijk

Naast mijn passie voor nagels, vind je me vaak met potlood en papier in de hand, omdat tekenen altijd mijn eerste liefde is geweest. Maar er is meer aan mijn creatieve zijde - muziek en dans zijn eveneens grote liefdes. Mijn lieve man en ik zijn regelmatig te vinden op festivals, waar we samen genieten van de energie van muziek. Ook houden we heel erg van films en series in verschillende genres. 

Buiten de creatieve wereld van nagelstyling en festivals draait mijn wereld om mijn gezin. Samen met mijn man hebben we twee enthousiaste zoontjes. Onze weekenden zijn gevuld met pretparkavonturen en gezellige spelletjesavonden. Als toegewijde voetbalmoeder ben ik bijna dagelijks te vinden op de voetbalclub, waar mijn beide zoontjes hun passie voor voetbal volgen.

Dank je wel voor het nemen van de tijd om me beter te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit met je te delen en je een unieke nagelervaring te bieden, doordrenkt met mijn liefde voor kunst, muziek en het gezinsleven. Hopelijk tot snel!