Extra ZomerVakantie Informatie


ZOMERSE VAKANTIENAGELS

Beste klanten van Margarita TrendyNails,

De zomervakantie staat voor de deur, en bij Margarita TrendyNails wil ik ervoor zorgen dat jullie stralen met prachtige nagels! Mijn agenda zit bijna vol met afspraken voor de zomervakantie. Zit daar voor jou geen plek bij op een dag of tijd die jou uitkomt? Dan heb ik goed nieuws voor je!

**Speciale Opening op Zaterdag 13 juli**

Om aan de vraag te voldoen, heb ik besloten om op zaterdag 13 juli extra te werken. Deze dag staat niet in de online agenda, maar je kunt direct bij mij boeken via Whatsapp of telefonisch. Wees er snel bij, want beschikbare plekken zijn beperkt!

**Toeslag van 15 euro**

Voor deze speciale openingsdag geldt een toeslag van 15 euro. Deze toeslag dient vooraf te worden voldaan via een betaalverzoek om je plek te reserveren (bij annulering of verzetten, ben je de aanbetaling kwijt). Zo ben je verzekerd van prachtige nagels tijdens de feestdagen. De reguliere dagen zijn uiteraard voor de normale prijs. 

**Hoe boeken?**

Heb je nog geen afspraak kunnen vinden in de online agenda op een moment dat jou schikt? Neem dan contact op via Whatsapp of telefonisch om een plekje te reserveren op zaterdag 13 juli.

Laten we samen zorgen voor schitterende nagels en een zomerse vakantie!

Hartelijke groet,

Margarita TrendyNails